| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nedá mi to a prostě musím založit separátní diskusi na toto téma, neb mě to zaujalo. ~;)

Jakou pozornost vlastně od svého okolí očekáváme, dostává se nám jí v uspokojivé míře, a klesá ta pozornost s poklesem naší fyzické atraktivity?

Já si obecně nemyslím, že by lidi byli vůči svému okolí nějak nadstandardně pozorní/vnímaví, a to ani když byl člověk mladej a krásnej ~;).

A že (poměrně velká) část toho zájmu o mladé hezké holky je vedena vědomou či podvědomou snahou dostat je do postele, která u žen středního a staršího věku samozřejmě odpadá. Takže to vlastně není zájem o tu holku jako takovou, ale o to, co já bych z ní mohl mít, a to tak úplně nevím, jestli se počítá.

Ale ani teď ve středním věku nemám pocit, že by byl problém pohovořit prakticky s kýmkoli, s kým budu mít chuť, na nějaký konkrétní zajímavý téma úplně stejně jako zamlada, nemyslím, že by se mi ten člověk vyhnul a dokonce si myslím, že mu to bude i příjemný. A pokud nebude zajímavý téma a člověk by neměl o toho druhýho fyzickej zájem (což by neměl teď, ale v řadě případů ani v tom mládí), tak proč by měl litovat nezájmu o konverzaci?

CO je teda to, co se s věkem ztrácí a čeho je třeba litovat (kromě toho, že dotyčný nebude tolik obdivovat fyzickou stránku, ale přece na fyzično by ve velký řadě případů stejně nedošlo ani v tom mládí)?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.