Mirku, nemyslela jsem přímo tyto na webu. Myslela jsem to obecně, že kopírování materiálů je ošetřeno zákonem a také na ně nemám papíry. Mám v práci různé sborníky přijímačkových testů (Cermat ne; Didaktis, Taktik), všude je zákaz kopírování.
Na stránce Cermat je testů málo k procvičování, sborníky jich nabízí mnohem víc, žáci s nimi ve škole pracují celý rok, ale jsou to jen napodobeniny Cermatu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.