Není třeba se jí vůbec bát - dáš vařit vodu se solí a cibulí, ve vroucí vykoupeš 3x, pak ji tam definitivně utopíš a vaříš cca 1,5 až 2 hodiny. Pak máš polotovar, který lze opéct na pánvi s vínem, hodit do základu na kari, nakrájet do studeného salátu, zamrazit na pozdějc. Hodně mě štvou restaurace, které ti podají místo měkké hmoty tuhé honosně nazdobené nepoživatelné chapadlo. Jak to lze provést?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.