Ahoj
Je to 4 měsíce co jsem podruhé rodila v Motole. Poprvé to bylo před 7 lety a to bylo porodnické odd. otevřeno teprve krátce, takže všechno bylo čisté, nové, sestřičky usměvavé a ochotné. Před svým druhým porodem jsem se ze zvědavosti začala zajímat o názory jiných maminek, které rodily v Motole a docela jsem se začala bát. Nicméně rozhodnuto bylo již dávno, že když budu rodit tak jedině v Motole.Můj gynekolog přivedl na svět i mě, takže ho považuji za rodinného doktora, a ordinuje právě v Motole. Byla jsem přijata přesně 14 dní po termínu na vyvolání porodu na rizikové odd. Mohu potvrdit, že jsou tam opravdu skvělé sestřičky i doktoři. Druhý den byl porod opravdu vyvolán a náš Matěj se narodil po 20 minutách silných kontrakcí. Bohužel můj pan doktor nestihl dorazit včas(pořád byl čas a najednou to bylo tak rychlé, že jsem si ani neuvědomila, že je malý na světě),ale i tak mohu říci, že veškerý personál byl skvělý. I co se týče šestinedělí, tak nemám co bych vytkla. Když jsem měla problém, stačilo se zeptat.
Ochotně se nám věnovaly všechny sestřičky, ať už z denní či noční služby. A protože si ještě pohrávám s myšlenkou, že zkusíme do třetice holčičku, je jasné kde se bude porod odehrávat. Přeji všem budoucím maminkám hodně štěstí.
Předchozí