Grainne, Babiš osobně neplive do Kosteleckých uheráků... ale pracovní postupy jsou jaksi jiné... zaměřené na zisk ať to stojí co to stojí. Ač Pražák, mám to z první ruky. Mužův děda dělal v Kostelci mistra výroby za hlubokého totáče. Máme po něm schovanou knihu receptů - jak se tam tehdá dělaly uzeniny. No a mí příbuzní tam dělali v době posttotalitní... 90. léta a sledovali situaci díky svým kolegům i v době Babišovské. Babišovi pohůnci (Babišštější než Babiš) tam udělali takovej vítr jak v lidech, tak i ve složení výrobků, že dnes už to může kupovat fakt jen sebevrah. Já sama jsem v devadesátkách při cestách na Vysočinu nikdy nevynechala příležitost nakoupit v jejich podnikové prodejně. Teď už mě to ani nenapadne...
A hlavně... když je Babiš takový lidumil, tak velmi doporučuji se podívat na dokument Saši Uhlové "Hrdinové kapitalistické práce". Za jakých podmínek pracují lidé v jeho Vodňaksých kuřatech. To už ani není kapitalismus, to je feudalismus jak vyšitej. A tenhle člověk nám bude "trousit" obědy zdarma pro děti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.