no nevím, já dárky přes net objednávala minulý víkend, přes týden jsem si je postupně cestou z práce povyzvedala (dokonce i Česká pošta mě mile překvapila doručením balíčku už po nějakých třech dnech od podání a to ještě kolem šesté večer) a příští týden mám v práci dovolenou, takže se vypravím osobně dokoupit to, co mi ještě chybí. zatím jsem si nějakého šílení v obchodech nevšila, třeba v Dobrovském bylo při vyzvedávání knížek podstně míň lidí, než když jsem v září vyzvedávala dětem učebnice
zatím to hodnotím tak, že v uplynulém týdnu jsem nejdelší fronty stála v závodní jídelně na oběd
nemám pocit, že bych nakoupovala na poslední chvíli, začala jsem zhruba dva týdny před Vánocemi a pořád ještě celý dlouhý týden zbývá, to přeci není poslední chvíle
za chvíli vyrážím nakupovat drobnosti kolegům a kolegyním do zaměstnání, ty vzhledem k mé nadcházející dovolené musím přinést dneska na noční, a ne, většinou nevím, co jim budu kupovat. nechám se inspirovat přímo v obchodech
u dárků pro rodinu představu mám, ale i tak každoročně koupím něco, co jsem předem vůbec neplánovala, ale prostě mě to praštilo do očí.