Já jsem se tím právě poprvé setkala při návštěvě církve Křestanské společenství,kam chodila známá. Ta tento dar také měla,a nemyslím,že by se tím chtěla zviditelnit,stalo se to i když jsme byly sami dvě,beze svědků..Je to upřímná věřící žena,netoužící po zvláštní pozornosti.Já jsem rozumněla jen jakési mrmlání,konkrétní řeč jsem nerozpoznala,ale foneticky se to blížilo nějaké arbabsko-hebrejské kombinaci,ale mluvila celkem tiše.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.