| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alčo,
tak úplný full servis třeba ne,ale jisto jistě je to pro ně pohodlnější,než stát 100% na vlastních nohou se vším všudy. Můj syn by jako pražák na kolej nárok neměl. Musel by si klasicky pronajmout byt za,který by nejspíš platil něco kolem dvacky měsíčně. K tomu by potřeboval peníze na jídlo ,dopravu,ošacení a nějakou kulturu a sport. Pro nás všechny je tedy jednodušší-levnější,když bydlí ve svém pokojíčku. Nicméně s tím,jak se tu objevují slečny a dceřin přítel ubývá soukromí pro všechny. Nikdo ho nevyhání,ale doufám,že do 30-ti tu bydlet nebude. Mě to prostě přijde divné. Pokud by bydlení opravdu nesehnal nebo z nějakého objektivního důvodu nemohl mít podnájem nebo hypotéku,tak hona ulici nikdo nenechá. Máme dvougenerační dům,ale beru to jako nouzovku a ne první řešení,že mi tu děti i s parnery a dětmi zůstanou bydlet. A,až jim bude 30,-tak fakt nebudu mít náladu se nějak omezovat,protože tu někoho mají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.