To zalezi na hodne okolnostech. Zaprve jestli dcera takhle jezdi casto, jestli toho spoluzaka alespon trochu znate. Take jaka je s dcerou domluva.A vubec celkove jaky typ ditete dcera je.
Jestli je to fajn holka se kterou se da domluvit a jezdi takhle ven casto a je zvykla,tak bych ji i pustila.
Za jinych okolnosti se mi to zda dost riskantni.Ve trinacti se sama holka toulat po lese mi nepripada moc rozumne.Ja ale ziji ve meste a tak mozna venkovske deti jsou vic zvykle na volnost.
Za meho mladi jsme take behali po lese i v tech trinacti. Hlavne u nas na chate. Ale vsichni jsme se navzajem dlouhodobe znali ,jak deti,tak dospely.Byla to takova komunita lidi.Chodili jsme treba do kina a pak za tmy lesem zpet, jezdili jsme na kolech a staveli v lese bunkry, chodili se koupat v rece. Ale vzdycky jsem doma oznamila kam jdeme a s kym a v kolik asi prijdu. Byla tam takova nejaka duvera. Snazim se to pestovat i u nasich deti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.