| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tragiko, co myslíš, můžu za to samozřejmě já. ~:-D
Muž mu chtěl koupit obří Lego a já na to, že dostane Lego od babičky, jestli mu ho nechce dát spíš k narozeninám (má je v lednu) a pořídí něco jiného, pod stromeček. Aby se mu nesešly samá Lega. A muž mi pak sdělil, že když jsem mu to “zakázala”, tak už ho nic nenapadlo, ale že by to se mnou zkonzultoval, ho taky nenapadlo ...

Já koupila dceři i synovi 3 menší dárky (oblečení) a jednu knihu dohromady pro oba, babička každému jedno Lego. Takže on měl výrazně méně dárků, a i když se je snažíme vychovávat v duchu, aby neporovnávali, tak holt je ještě ve věku, kdy si toho všímá ... Takže dostal jedno Lego, sako, tričko, bedničku (oba). Ale zase si říkám, že ho to naučí skromnosti a dospělém přístupu. Dneska ještě jedeme k druhé babičce, tam dostane pennyboard, tak bude mít radost.

Zase mě muž letos koupil snad poprvé v životě a) dárek (to se mu už občas daří), b) nejlepší a nejpromyšlenější dárek, co mi kdy dal, tak si nemám nač stěžovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.