| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bylo to mnohem hezčí, než jsem čekala - až do štědrodenního poledne měl mladší syn dost vysokou horečku, ale večer to z něj nějak zázračně spadlo a fakt jsme si to užili. Moc milé a nečekané bylo, když odpoledne zazvonila sousedka, že jim přijel kamarád s baskřídlovkou a jeslti si k nim nechceme přijít zazpívat, tak jsem se starším synem šla a bylo to hrozně pěkné :)
Obě děti byly naprosto unešené z dárků (úplně nejvíc z kasičky "jabko, na které se položí mince a vyleze červ a slupne ho do jabka" - stejný typ kasičky, jaký jsem já dostala jako mimino k vítání občánků ~t~) a nějak to všechno bylo tak v pohodě. I když bez mnoha předtím plánovaných věcí (roráty, výlet do Norimberka, štědrovečerní mše, výlet na karlštejnský betlém...holt nic z toho nevyšlo), tak to nějak nevadilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.