| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Super. Taky jsem byla unavená (ca 30h prescasu k 21.12.), ani jsem si nebyla jistá jestli mám pro všechny dárek (letos jsrm fakt nemohla vymyslet pro mamku a pro mého muže), takže ještě v sobotu jsem podnikla poslední nakupování a vyšlo to. Manžel sehnal krasnej stromek i kapra, cukroví měla z větší části na bedrech dcera (13 let), zvládla to krásné, šest druhů. Jen ten úklid jsme vypustili, a i když na mou zadost snesl muž z půdy dvě krabice dekoraci už o prvnim adventu, nedekorovala jsem nic... ani okna, truhlíky... asi 2x v průběhu prosince jsem se rodině omlouvala ze to nemáme vyzdobené a ujistili me, ze to neva (děti si své pokoje vyzdobily). Salát udělal muž s dětmi když jsem byla v neděli naposled v práci. Ráno ma stedry den jsme měli společnou snídani (asi v půl jedenácté), pak si muž vzpomněl ze ještě nemá jednu vec pro syna, naštěstí ještě narychlo zajel k Vietnamcům a pořídil (drobnost-hra, ale důležitá). Měli tu být na večeři tchanovci (vloni byli mi rodiče, jsrm rada za “fullhouse”), ale naznali ze postačí, když spolu půjdeme jen na procházku a pak zašli na kafe a cukroví. To bylo fajn a pak byl klid na obalení a smažení (u toho jsrm se zapotila protože já vždycky něco připálím, tentokrat kapra, ale řízky byly OK). No a u rozbalování me dostala dcera, která mohla mít pubertální kecy a ksichty asi u 90% věci ale radovala se ze všeho co dostala a pořad dekovala a všechno se ji líbilo. A i ona nám vymyslela krásné dárky, a syn vyrobil krásný stojánek na fotky, které tam i dal, což je bezva, protože nejsem schopna je nechat už dlouho vytisknout....
A dnes jsme byli u našich a byla tam i segra s manželem a miminkem a krásně v klidu jsme si až do večera povídali (s našim tátou je to někdy těžký, ale z malé vnučko byl u vytržení ;)).
Za me super, jdu si číst novou knížku a odpočívat.
Hodně klidu a radosti všem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.