Přidat odpověď
Super. Taky jsem byla unavená (ca 30h prescasu k 21.12.), ani jsem si nebyla jistá jestli mám pro všechny dárek (letos jsrm fakt nemohla vymyslet pro mamku a pro mého muže), takže ještě v sobotu jsem podnikla poslední nakupování a vyšlo to. Manžel sehnal krasnej stromek i kapra, cukroví měla z větší části na bedrech dcera (13 let), zvládla to krásné, šest druhů. Jen ten úklid jsme vypustili, a i když na mou zadost snesl muž z půdy dvě krabice dekoraci už o prvnim adventu, nedekorovala jsem nic... ani okna, truhlíky... asi 2x v průběhu prosince jsem se rodině omlouvala ze to nemáme vyzdobené a ujistili me, ze to neva (děti si své pokoje vyzdobily). Salát udělal muž s dětmi když jsem byla v neděli naposled v práci. Ráno ma stedry den jsme měli společnou snídani (asi v půl jedenácté), pak si muž vzpomněl ze ještě nemá jednu vec pro syna, naštěstí ještě narychlo zajel k Vietnamcům a pořídil (drobnost-hra, ale důležitá). Měli tu být na večeři tchanovci (vloni byli mi rodiče, jsrm rada za “fullhouse”), ale naznali ze postačí, když spolu půjdeme jen na procházku a pak zašli na kafe a cukroví. To bylo fajn a pak byl klid na obalení a smažení (u toho jsrm se zapotila protože já vždycky něco připálím, tentokrat kapra, ale řízky byly OK). No a u rozbalování me dostala dcera, která mohla mít pubertální kecy a ksichty asi u 90% věci ale radovala se ze všeho co dostala a pořad dekovala a všechno se ji líbilo. A i ona nám vymyslela krásné dárky, a syn vyrobil krásný stojánek na fotky, které tam i dal, což je bezva, protože nejsem schopna je nechat už dlouho vytisknout....
A dnes jsme byli u našich a byla tam i segra s manželem a miminkem a krásně v klidu jsme si až do večera povídali (s našim tátou je to někdy těžký, ale z malé vnučko byl u vytržení ;)).
Za me super, jdu si číst novou knížku a odpočívat.
Hodně klidu a radosti všem.
Předchozí