Já dlouhou tuniku a silonky, manžel košili a asi tmavé rifle (ani nevím), junioři provětrali obleky. Starší jen kalhoty a kašili, mladší komplet, ale sako odložil u večeře a už ho nevzal. Tepláky chlapi nosí na doma normálně, já litex kalhoty do gumy. Ale ke štědrovečerní večeři bych v tom nešla. Ani v riflích (škrtí). Pro nás to je slavnostní večer, tak s podle toho oblečeme, já si udělám účes (celý rok trávím s helmou na hlavě) - tak to je as nejvíc WOW
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.