Kotek jako František Štěpán v Marii Terezii vypadal dost dobře i když je to prcek.
Jinak dnešní princové jsou děsný,ale je to tím,že je hodně malých kluků. Když se dívám třeba u školy dcery,tak je hodně kluků tak kolem těch 170 cm. To je pro mě prcek. Navíc jsou to děsné žížaly nacpané v ultra slim kalhotách a někdy je fakt těžké poznat jestli je to holka nebo kluk.
Co se starších princů týče,tak rozhodně nepreferuji Trávníčka. Ten se mi nelíbil ani jako mlaďoch ani teď. Nejlepší princ-král byl asi ten Čenský. Potom samozřejmě Bartoška a Petr Štěpánek,ale u obou to byl spíš král než princ. Z princů mě napadá jen princ Velen z filmu Princ a Večernice nebo Maroš Kramár z pohádky za Humny je drak.
Jo a níže zmiňovaný mladý Polívka by se mi taky líbil jako princ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.