Marko, ono jde taky o to, co vyfasuješ za děti. Já mám tři a každé je v tomto směru jiné. Dcera byla relativně tvárná, stačilo se zamračit a v zásadě udělala, co jsem po ní chtěla. Zpětně ale vidím, že jsem jí měla dát víc možností se samostatně rozhodovat. Starší je zcela jiné povahy a kdybych měla být takzvaně důsledná, tak bychom ho už dávno museli zabít. Takže ten mne hodně vycvičil v tom si vybírat ty správné bitvy. Mladší syn je AS a to je kapitola sama pro sebe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.