| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem ranní ptáče, tak chodím na šestou a než přijdou ostatni, udělám nejvíc práce. Pak mám jako jedna z mála milion vzorů, šablon a soukromých návodů... v první chvíli to sice zdrží, ale aspoň to řeším jen jednou a pak už si jen dohledám, jak jsem to řešila a netrávím znovu dvě hodiny hledáním řešení, které člověk za měsíc zapomene. Soubory ukládám pod dobře dohledatelnými názvy a vše včetně mailů třídím do složek. Počítám v excelu a ne na kalkulačce, kde se to pak nedá dohledat a musíš počítat vše od začátku. Radši jedu na pečlivost, protože dohledávat chyby není mé hobby. Pokud dlouhodobě nestíhám, informuji nadřízeného-já tedy už s nápadem, jak něco zjednodušit, ale dělám jinou práci. Jsem výkonná, ale blbce nikomu dělat nehodlám a hlídám si i přesčasy - max 3 hodiny navíc za měsíc mi přijde v normě. No a na tlachání po chodbách mě neužije, ráda pokecám s kolegyní vedle u stolu, ale obě u toho pracujeme, protože chceme jít obě včas domu. A jak už tu někdo psal-bojuju za to, aby mě každý blb nedával do kopie mailu, přičemž ostatní blbové dají "odpovědět všem" a já pak dostanu zbytečně denně 50 mailů navíc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.