Okolíku, Ráchel měla od počátku jasno, že NE, a já jsem jí to jediným slovem nevymlouvala. Jen se snažím její lítost zmírnit poukazem na to, že rodiče to myslí dobře (ačkoli to tak pro mnohé asi nevypadá), a dávají až vnucují jí ten nevhodný dárek v dobré vůli a starosti o její bezpečí (a dětí které vozí), tedy z lásky.
Co bylo ode mě nepříjemné bylo poukazování na to, že nechtít se nechat někým trénovat není zrovna zralé. A tak to opravdu vidím. A že se na škole smyku nekibicuje a není to doučování ale nadstavba - lekce pro zájemce - to tu před debatou určitě zřejmé nebylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.