| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míval náš starší syn, téměř denně, kolem 4, 5ti let. Po vzbuzení jsme si ho pak brali k nám do postele.
Spal se sestrou o patro níž a já pokaždé letěla za ním ze schodů dolů, rozespalá, div jsem se nepřerazila. Jednou se mi podařilo na schodech se strašně praštit do brňavky a když jsem doběhla za synem, plácla jsem ho párkrát přes zadek (jasně, teď už bych to neudělala) a u toho jsem na něj křičela, ať příště neřve, ale vezme peřinu a dojde za námi nahoru.
Od té doby jsme vždycky v noci slyšeli ťapky po schodech a zvuk peřiny táhnoucí se po zemi.
Nevím, jak je to možné, ale od té doby místo řevu sebral svou peřinu a vyrazil za náma do postele, to pak trvalo možná rok, možná dva, co s námi spával. Ale už nikdy neměl ten prvopočáteční noční děs...nebo třeba měl, ale neřešil ho řevem, ale přesunem k nám, v naprostém klidu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.