| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Ne Léňo, tvůj příspěvek to zrovna nebyl ;-), tvoje otázky někam vedou, já jsem reagovala spíš na ty příspěvky typu "a ty se jim divíš" atd...jaké se tady stále dokola objevují (nebo na jiných serverech). Určitě mě také zajímá co se děje s miminkem, když jsou komplikace, ale myslím, že málokoho, kdo bude brzy rodit, zajímají hloupé a ničím nepodložené klepy a nekonkrétní narážky na účet porodnic nebo lékařů, které si některé prostě neustále nemohou odpustit. Samozřejmě se takové příspěvky objevují v diskuzích asi o všech porodnicích, já reaguji tu, protože s Vrchlabím mám osobní zkušenosti, k ostatním porodnicím nemám co říct, protože s nimi nemám zkušenosti, maximálně tak z prohlídky :-)

Jen bych ještě podotkla k tomu, že Vás tam nechají samotnou, že jsem se také prvních asi 15 hodin otevírala velmi, velmi pomalu a porod vůbec nechtěl postupovat, ale jednak za mnou chodily asistentky ne jen poslouchat ozvy, ale třeba mi radily jak si co nejlíp ulevit a jak postup porodu podpořit. Nakonec jsem začala chodit a porod se pohybem velmi rychle rozjel, že to až nikdo takhle rychle nečekal :-) Jinak mě taky nechávali spíš samotnou, v klidu na pokoji, což mě právě vyhovovalo - nevím co by mi kdo měl v tu chvíli říkat nebo jak by mi mohl pomoci, naopak jsem tu bolest mnohem lépe zvládala, když jsem byla sama a měla jsem soukromí, než když bych se musela soustředit na to co mi kdo říká, to mě naopak často spíš obtěžovalo :-) Tak nevím jestli toto bude bráno jako oponování, nikomu nechci oponovat, jen píšu svůj zážitek a to, že to, že Vás nechají trpět v bolestech samotnou na pokoji jednak asi není pravidlem (kdokoliv mi kdykoliv byl ochoten všechno vysvětlit a pomoci), ba někomu to naopak vyhovuje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.