Tohle jsou zatím jen takové "populistické řeči". Zajímalo by mě, jestli to má autor/ka promyšlené alespoň trochu víc. Ono je dost těžké sebrat zpětně věřitelům už platně vzniklé nároky. Jsem právník, takže by mě moc zajímalo, jak si ty své hlášky představují "převést do paragrafů". Stát může odpustit dluhy na daních a jiné pohledávky státu (holt to zaplatíme všichni solidárně), ale těžko může něco "odpustit" za ostatní věřitele ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.