Půlko, tak plastový lis na citrony je pro mě jednoznačně kuchyňské náčiní, máme ho v kuchyni v lince...a švihadlo má syn jedno trvale ve škole (to, které je školní potřeba) a to druhé, se kterým občas blbne na zahradě, je v tašce se sportovními potřebami (různé míčky, pálky, házecí talíř, kroužky, hračky do bazénku apod.) a ta visí na věšáku u dveří na zahradu...na stejném věšáku má syn taky oblečení, které si bere na zahradu a pod ním boty na zahradu... Osvědčilo se mi mít věci uklizené podle toho, kde se používají...utěrky dole pod dřezem, ložní prádlo v ložnici, ručníky v koupelně apod...na tvoření má třeba syn takový ten několikapatrový plastový vozík, co se dává třeba do koupelen a v něm má naskládané všechny ty barvičky, štětce, razítka, zažehlovací korálky, různé provázky a milión různých drobností, jako jsou samolepící oči, chlupaté drátky, různé ozdobné děrovačky...máme ten vozík v kuchyni v rohu za jídelním stolem, protože tam něco vyrábíme nejčastěji...a v případě potřeby to jde snadno celé převézt třeba vedle do obýváku...minimalisté z nás asi fakt nikdy nebudou, manžel se synem schovávají kde co, že by se to mohlo k něčemu hodit (a kupodivu často se z toho něco i hodí) a já jsem zase ten typ, že radši mám na stole velký keramický hrnek plný per, tužek a pastelek, než abych to měla vzorně roztříděné v nějakých krabičkách...