| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

za sebe musím přiznat, že kdybych byla ponechána učit se jen co mě zajímá, asi bych dopadla bledě... například psaní byl pro mne neskutečný opruz a klidně bych ho vynechala... četla jsem velmi dobře dávno před školou, ale psaní mi nešlo (dysgrafik) a nebavilo mě... ve škole jsem k němu byla systémem donucena, ale stejně to byl boj (i přes úlevy dysgrafika)... je jasné, že s klávesnicí bych se nějak popasovala, jen se obávám, že by mi ten nácvik chyběl i v dalších věcech
pak bych taky určitě vynechala tělocvik a zeměpis (ten mě jako dítě tvrdě nebavil) a chemii a fyziku a přírodopis... přitom popravdě dodnes bývám překvapená, co z té hlavy vydoluju a jak to dává pak smysl s dalšíma věcma, co mne v životě potkaly... takže za sebe musím říct "díky systéme za základní vzdělání!" (a pokud se bude vzdělávat lépe a kvalitněji, pak tím líp, ale ubírat na šíři by byla podle mne chyba)
ostatně si tak říkám, že ve spoustě rodin by dítě přišlo o možnosti, které rodiče nezajímají, byly by limitovány tím, co je potká - škola často otevře nové obzory

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.