| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, ale tobě je těžké vyvrátit, že zdaleka ne všude se jede klasická frontálka a všude jsou děti školstvím zpruzené. Moje vlastní děti chodí na malou vesnickou školu a každý den, opravdu každý, když se jich zeptám, jak se ve škole měly, odpoví dobře. Jim se skutečně ve škole líbí. Oba mají perfektní třídní kolektivy, fajn učitelé, výuka nijak nezaostává (jako že by škola měla na žáky malé požadavky). Děcka nechodí zpruzené snad ze žádného předmětu. Buď jsem porodila zatvrzelé optimisty, kteří nevidí svět kolem sebe černě, nebo to s tou jejich školou a učeteli není zas tak hrozné, jak ty v každém příspěvku popisuješ. Já osobně vedu frontálku maximálně tak na začátku a konci hodiny (úvod a závěr), nebo když dětem dávám pokyny, a vidím to i u kolegů, že využívají moderní metody (nás také ale vedení hodně honí). Ale samozřejmě bezesporu připouštím, že existují učitelé i celé školy nekvalitní, ale není to rozhodně norma. To je především vizitka vedení těch škol.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.