Mám ho 2 roky, nesnáším ho, nezvykla jsem si na něj, víc jak půl roku jsem na něj nadávala a chystala se koupit si nový tlačítkový, pak jsem ho vzala na milost, párkrát už jsem s ním ve vzteku švihla o zem - bohužel dost vydrží...
Posílám SMS (často) telefonuji (velmi málo) výjmečně něco vyfotím (mám raději klasický foťák) výjmečně SMS jízdenka, když nemám papírovou
cca 1x za rok jen v létě na dovolené: jsem s ním točila videa (jen proto, že se mi nechtělo tahat kameru) pokud tam byla Wi-Fi, tak výjmečně na Net výjmečně budík (pokud jsme s sebou neměli klasický)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.