Přidat odpověď
Tech diskusi je spousta, pobavila me Palac, ktera tam jiste nikdy nebyla a prebira nejake nesmyslne clanky.
Ten stav byl vzdy neuteseny, budova potrebuje stavebni upravy, vyskytovalo se tam plno pochybnych zjevu.
Ne kazdy student.
Vetsina tam spis dochazela, klasicky tam nikdo asi moc nebydlel, spis to bylo narazove.
Dcera kamaradky doma v cistote. Ono i to anglicke gymnazium, kam chodila, neni z levneho kraje, u mladych je to revolta, asi jako kdysi deti na Ladronce.
Z diskuse...Dle mého názoru je úplně jedno, jak to tam vypadalo před nebo po zásahu exekutorů. Došlo tady k neoprávněnému užívání cizího majetku a jeho uvolnění po soudním rozhodnutí mělo být automatické. Opravdu tu nejde o to co se v nelegálním kutlochu mladých neomarxistů dělalo či nedělalo. A pokud má tendence někdo provozovat takové komunitní centrum (v zásadě nic proti tomu), tak nechť si laskavě sjedná řádný nájem prostor a v nich ať podniká v soulady s předisy a zákony této země. Stejně jako každý normální podnikatel či OSVČ. Vše ostatní je pouze mlžení a oddalování soudního rozhodnutí. Jsem skutečně zvědavý, zda komunitní centrum Klinika zaplatí způsobené škody na majetku, soudní výlohy spojené s výmáháním práva a samozřejmě nájemné za odbydlenou dobu.
Vstoupil jsem včera do kliniky těsně za členy security. Proběhl jsem křídlo, nez mé vyhodili. Nic takového, jako má 2alarm na fotce jsem tam neviděl. Jen bordel.
To, že je v Klinice špína se ví už dlouho. To, že jsou schopni jednu mistnost uklidit pro jejich kurzy romstiny... Nevím nevím... Nesedí to k sobě :) Navíc ti aktiviste většinou nevypadají moc k světu. Dvakrat jsem na Klinice byl, podívat se, kde je pravda. Přišel otevřít nějaký polobezďa, opily, a prohlásil, že mají na Klinice sanitární den. Takže tak. Měli je vyhazet už dávno.
Předchozí