Berengarie, zajímavé, já dostala v první třídě jako jediná ze třídy v pololetí dvojku. Takovou tu velkou. Na gymplu jsem měla pravidelně jedno z nejhorších vysvědčení. Pak jsem - narozdíl do některých jednickářů - vystudovala vysokou školu a řekla bych, že jsem poměrně úspěšná. Navíc se kamarádím se spoustou lidí, co naopak žádnou VŠ ani nezkoušeli a pro jejich praktický život je to celkem šumák. Odtud asi pramení můj optimismus. (Jinak dítě je na prvním stupni, ještě ne v pětce, takže žádné obavy z přijímaček.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.