Epepe někoho motivuje, když se dotahuje na lepší, takže být nejhorší ho nakopne. Ovšem dost lidí to naopak demotivuje a složí ruce (třeba já), že to nemá cenu.
Pro mě je naopak dobré, když jsem v něčem dobrá a mám šanci na úspěch s přiměřeným úsilím. Takže pro mě by situace nejhoršího ve třídě byla depresivní a škody na psychice velké. Moje dítě to má dost podobně, takže v téhle situaci bych ho nenechala a dala do jiné školy. Ale já nemám jistotu, že si určitě poradí i bez vzdělání, tak to vidím jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.