| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na Mauritiu jsme byli před 3 lety.Je tam čisto,bezpečno a vše zaměřeno na turisty. byli jsme v nádherném ne moc velkém hotelu Beachcomber Le canonnier (nějaký Club Med byl hned vedle, ale neměli tam tak hezkou pláž). V moři byla spousta rybek a korálů, nádherné šnorchlování. Pozor na slunce, opaluje i pod mrakem.
Výlety jsme měli s českou průvodkyní, která tam žije, bylo to na náš vkus až příliš pro turisty a málo jsme poznali z opravdového života na ostrově.
Bydleli jsme asi kilometr od velké veřejné pláže, kde bylo o víkendu hodně rušno, celé rodiny tam grilovaly, koupaly se, hrála hudba, prostě šrumec. V pondělí jsme okolo jeli na výlet a ta pláž byla naprosto čistě uklizená a uhrabaná, Takový pořádek jsem snad ještě neviděla nikde.
Mauricius je krásný, moře, pláže, všechno, ale za srdce mě nechytil a už bych se tam nevrátila, byl to také můj sen a trochu mě zklamalo, že je to moc zaměřené na turisty a i ti obyvatelé jsou rezervovaní, i když vždy slušní.
O rok později jsme byli na Zanzibaru, i když je to chudá a muslimská země, tam se nám všem moc líbilo, děti si dodnes píšou s personálem hotelu a tam se určitě ještě vrátíme.
Jo a v Dubaji se vlastně ani nemusíte s nikým bavit, stačí najít správnou ceduli s odletem a jít podle ukazatelů :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.