Přidat odpověď
Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat, píšete, že testy budou probíhat v dubnu. Chci se zeptat jak takovéto testy vypadají, jak probíhají a kdo Vám to umožnil. Mám doma také dceru s tímto problémem, je jí 6 let, teď nás čeká zápis do školy, chodíme také ke klinické psycholožce, ale připadá mi, že se naším problémem nikdo nechce zabývat, doporučení k odborníkovi jsem si musela doslova vydupat než nás někam vzali. Do školky začala chodit těsně před třetím rokem, nemluvila s nikým, teď má kamarádku na kterou je vázaná, když tam není, do školy nechce. Venku s nikým nepromluví, nepozdraví ani babičku, dědu, tetu, strejdu, které vidí každý týden, natož aby u nich přespala sama. Na akcích pro děti (karnevaly, oslavy) jen kouká v koutě, i když se doma těší, tam se pak nezapojí. Kdyby si měla sama dojít koupit lízátko, zmrzlinu jako jiné děti, to také nepřipadá v úvahu. Už vážně nevím co s ní, když vidím jak se ostatní děti baví, tancují, užívají si to.
Prosím poraďte nějakého dobrého odborníka, který opravdu tyto problémy řeší a např. vystaví nějaké potvrzení, že dcera tímto problémem opravdu trpí, aby na to ve škole braly ohled.
Děkuji Jana
Předchozí