Pokud provozuje církev hospic, domov důchodců, tak se jako laik domnívám, že je tato činnost financována státem, případně pojišťovnami a je to víceméně podnikání jako každé jiné. Mohu jen doufat, že se zde pracující lidé budou držet přinejmenším desatera a etiky, kterou se církve zaštiťují. U církevních škol již dítě prochází náboženskou výukou ovlivněnou církví a to pro své dítě nechci. Považuji se za věřící, ale náboženství pro mě není totéž co víra, žádná církev mě prozatím neoslovila. Moje víra je velmi intimní věc a sdílím ji velmi málo a pak jen s lidmi, se kterými chci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.