| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucho, já se víře rozhodně nebráním ani nemám předsudky, nebo dokonce strach, jsme s manželem pokřtění v husitské církvi a před dětmi rozhodně nezatajujeme existenci církví, jen momentálně opravdu jsme nevěřící..Obě naše děti si našly vlastní cestu, měly a mají i věřící kamarády (např.adventisty), nikdo je nikam nenutil, syn je v ateismu daleko víc zakořeněný než dcera, ta považuje náboženství za pohádku pro chudé, která jim ulehčuje nelehký úděl, a celkem to obhajuje,i když nevěří..Syn je ještě více vyhraněný..Já jsem měla období hledání, asi jako každý,ale postupně jsem se přiklonila k jiné filozofii. Velmi obdivuju osobnost J. Husa a je to pro mě morální vzor v mnoha věcech,například..Jen si nemyslím, že automaticky vše, co představuje církev,především někteří lidé v ní, je úplně správné a že člověk nemusí na všech školách církevního typu mít automaticky jenom dobré zkušenosti, stejně tak jako na necírkevních..A že neplatí automaticky církevní škola = skvělá škola, záleží na lidech v ní..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.