| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eudo "Budes dochazet k nim domu, az opusti rodny hnizdo, a kontrolovat, jestli splnujou tvoje vychovny pozadavky? Nenakrmi zvirata =chcipnou- jejich zmula. Nevytridi pradlo? jejich smula, nemaji co na sebe. Vali se v posteli v oblkeceni? Nasledky si nesou sami. Zhasijanji po pulnoci? No, jdou unaveni."

Ne, zatím bydlí doma, nevím, proč by se neměli podílet na chodu domácnosti. Pokud má doma někdo sluhy, tak prosím, ať princátka mají jen zábavu. Nechat chcípnout zvíře? To je fakt dobrá metoda. ~8~

"Jsou to skoro dospeli mladi lide - cim vic je konktrolujes, tim jsou vynalezavejsi. A ja nechci, aby treba moje deti lhaly a podvadely mne, abych byla spokojena se svou "vychovovu"."

Coo? Někdo psal o kontrolování skoro dospělých lidí? Ne, jen o tom, proč se skoro dospělí nepodílejí na chodu domácnosti a nechají vše oddřít rodiče.

"Neboj - az to nikdo za ne delat nebude, pochopej vyznam. Holt partner bude nucen se chovat stejne. Oni i ti vycepovani z domova vyuzijou prilezitosti, kdyz partner z lasky se muze pretrhnout. Prestanou si zehlit kosile, protoze drahous se k tomu hrne. Pradlo nertridi, drahous to umi lip... a pod."

Až to nikdo dělat nebude, tak buď budou žít jako prasátka (jak o tom bývají diskuze, že je to často vidět ve Výměně manželek, nebo Prostřeno), nebo to nechají na partnerovi, jak jsou zvyklí, že to za ně udělá někdo jiný. Pokud se ten bude do toho hrnout, jeho věc, ale bývá to spíše naopak, ty diskuze tu už byly, jak chlap doma nehne, protože maminka ho obskakovala a on to čeká od ženy. Jo, může mi to být jako rodiči jedno, jak se bude dařit potomkovi ve vztahu, ale mně to jedno není. Vychovávám ho k tomu, aby byl samostaný, soběstačný a fajn parťák pro soužití, ne vyžírka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.