Jako bezlepek mám doma zásoby "všeho", nejčastěji asi dělám pohanku. Florentýna tuhle měla pěkný článek o pohance, že je rozhodně lepší kupovat loupanou mechanicky, že chutná mnohem lépe a bez toho divného "ocasu" jako pohanka loupaná termicky (která je mnohem častěji k sehnání).
Mě naštěstí chutná i ta termicky loupaná, jen se musí předtím pořádně propláchnout. Jáhly dám občas pro změnu, polentu mám sice doma taky, ale vlastně jsem z ní ještě nevařila (manžel ji používal kdysi za "lepkových časů" k podsypání anglických muffinů pro vejce benedikt.
Hodně používám jahelnou a pohankovou mouku - na palačinky, jako přídavek do omelet, tuhle jsem dělala celestýnské nudle z jáhlvé mouky a byly senzační.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.