Kdyz to po sobe ctu, jako by to psal nejaky ezo magor, joga, meditace.. ale ja mela prasek na spani jednou a bylo to divny, spolkla jsem ho a pak jsem si vzpomnela, ze jsem nechala neco dole a chtela jsem si pro to jit.. no, malem jsem spadla ze schodu, musela jsem to vzdat a sotva jsem se dovlekla zpatky do postele. Pak se mi jeste zdaly nejaky silenosti. Proto bych priste uz radeji sla prirodni cestou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.