od rodilé Ukrajinky. Je to tedy dobré v rámci zdravé výtivy, ne vysloveně gurmálných szážitek. Na másle osmažit cibuli a mrkev (klidně více) a přidat pohanku (celou, velkou ne lámanku) a zalít vodou trochu podusit a nechat dojít nejlépe pod peřinou nebo na mírném stupni na plotně s poklicí, aby pohanka i mrkev byla měkká (lze podusit dopředu it rochu mrkev, pohanka dojde vždy)... je to fakt v rámci jídel z pohanky to nejlepší co jsem kdy ochutnala, lze jak přloha k vepřovéu masu (dušenému, minutka), k jídlům kde se dává jak příloha brambor a na Ukrajině se to jedlo ají i jako hlavní jídlo (cudý kraj)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.