Mně se Praha moc líbí, tři dny v ní mě ale hrozně vyšťaví, a to už od mládí. A čím jsem starší, tím víc mi vadí ty mraky lidí všude.
Ačkoliv někdy předloni jsem měla takový lehce surrealistický zážitek - přijela jsem do Prahy v pátek v podvečer a než jsem přešla z hlavního na Jungmannovu, byla jsem po velmi příjemné cestě vlakem doslova vzteklá, nedalo se tam ujít pět kroků jedním směrem stálou rychlostí. Odjížděla jsem v neděli v sedm ráno a cestou na vlak bylo všude tak nádherně prázdno a vzdušno! Takovou Prahu bych ocenila. Akorát jsem festovní sova...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.