Přidat odpověď
Peppo to je fakt naivní. Asi jsi to nezažila. Já ano, jako pozorvatel i účastník.
Zažila jsem natřásající se "kamarádku", můj partner nereagoval, dál se k ní choval kamarádsky, ale otravovalo mě to strašně. Měli jsme jet na víkend a mě už bylo předem nepříjemně, jak jsem věděla, že ona zase bude vyjíždět a lichotit jemu a shazovat mě. Jako jo, zvládala jsem ji utřít, když do mě zaryla, ale bylo to otravné a žádný pěkný relax s kamarády. Navíc to viděli i ti ostatní známí, partner té holky taky zíral, ale nechtěl být za žárlivce veřejně, možná jí něco řekl soukromě, každopádně nemělo to účinek. Prostě přišla do party a vybrala si náhradníka, bohužel mého muže. Naštěstí se s ní ten její partner rozešel, protože co taky s takovou, a tak zmizela z naší party. Snažila se mého partnera kontaktovat "kamarádsky" dál, ale nereagoval.
A jako pozorovatel můžu říct, že nejlépe je nereagovat. Všichni vidí, jak to je, nemá smysl dělat žárlivou scénu před ostatními. To nikdo nemá rád a otrávíš tím ostatní, i když bude na vině ta holka a tvůj partner.
Předchozí