Ještě bych dodala že tu babičku asi celkem chápu. Jasně ignorovat někoho není slušné, ale může to být i tak, že je to maximum toho co za dané situace jaksi ještě za přítomnosti dětí zvládne.
Pokud by šlo o moje teoretická vnoučata, já bych rozhodně nadšením z toho že jim jejich rodič, kterýkoliv z nich rozbíjí rodinu. A zejména v tomto věku. Těžko soudit a každý si sem projektuje něco jiného. Možná je to strašná osoba a manipulativní jedubaba. Anebo taky milující babička, která prostě neskáče nadšením že se rodina jejího syna rozpadá a jsou v tom malé děti. I chápu že pokud doted žily děti v těsném kontaktu, tak jejich možné stěhování nenese dobře. Mně to přijde i vcelku pochopitelné.
Pokud jste již pevně rozhodnutí a manželství je prostě passé, tak snad jen dát tomu čas aby si na danou situaci všichni zvykli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.