Odhalte dobrodružné storky vašeho života. Máte nějakou jizvu, zašívanou i nezašívanou ? A jak jste k ní přišli ?
- na čele - při polštářové bitvě po mě taťka hodil polštář a já vzala hlavou o futro (zašito) - v obočí - shýbala jsem se pro štěňátko a nevšimla si kovového obrtlíku na vrátkách (zašito) - na ruce - mamka mě poslala ze 4.patra bez výtahu, abych donesla z kočárku skleněnou kojeneckou lahev pro mého bratra. Na zpáteční cestě jsem vyčerpáním klopýtla, upadla, láhev rozbila a jelo se šít - na hlavě (krve jak z vola) - bývalý manžel po mě místo argumentů hodil nůž (příborový)- zašito - na zadku - skluzavka po zadku z kopce navážkové zeminy a nějaký plech asi (nešito)
Všimněte si podílu blízkých lidí. Statistika: je nebezpečné mít blízké lidi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.