Přidat odpověď
Kostkový cukr nekupuji, býval dražší, tak jsem přešla už dávno na sypký (krystal, krupice). Už jsem se k němu nevrátila, protože sypký se mi lépe dávkuje a má univerzální použití. Ale mrzí mě to z vlasteneckých důvodů, protože kostka je český objev. Kostkový cukr bývala také tradiční nezdravá odměna pro koně a psy, když ještě nevyráběli milión různých pamlsků.
Do kávy si dávám med, je to moc dobré.
Alpu na cukr rodiče používali proti bolení v krku, mě to nechutnalo, nemám ráda "tvrdý" alkohol.
Kleštičky jsem ráda neměla, moc mi to s nimi nešlo nabírat. Zlatá pravá ruka.
Cukr Bridge se mi také líbil, protože za soudruhů vše zvláštnější bylo kuriózní.
Jo a sbírala jsem balené cukry, sypané i kostkové (rarita), i z ciziny. V současné době na tom nic zajímavého ke sbírání už moc není, když je plno různých balení a potisků.
Předchozí