Sama jsem prodělala hned několik těhle přenosných dětských nemocí. Zarděnky ve školce, příušnice ve 3. třídě, neštovice v 15 letech a spálu ve 36 letech. Moje děti měly neštovice. Když jsem byla mladá a měla jedno dítě a téměř žádný přístup k informacím, chtěla jsem dát očkovat vše. Dnes už hodně zvažuji, syn má tikovou poruchu a třeba očkování proti tetanu mu stav hodně zhorší. ( naštěstí tohle očkování je na více než desetiletí). U dcery máme vše základní a ostatní zatím ne. Nevím, jestli budeme očkovat proti rak. děložního čípku a zatím teda nemá ani klíšťovou encefalitidu ani nic podobného, jen základ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.