Pokud jsem dobře pochopila,tak nejsi na RP. Ono je to i na té vesnici jiné. Určitě záleží jaká je. U nás většina byla doma. Při RP si nikdo chůvu či paní na úklid neplatil. Výlety po okolí ano, ale rozumné. Ne každý to dával ok finančně. Návrat do práce v kombinaci se školkou - otevírací doba- byl problém. Zažila jsem x známých,co seděly na UP, jelikož se jim to zkombinovat nepodařilo. Z platu chůvu nezaplatili a rodiče neměli, pracovali, dojizdeli.Chla chopící domu v 14.30 h jak kde. Spíš ne. Moje kamarádka k hospodářství měla 3 děti a nechodici tchýni v baráku. Na obrážení hernicek neměla čas. Manžel po práci rekonstruoval sám barák. Do práce musela nastoupit v místě. Bez řidičáku neměla šanci dojíždět. S chlapem delajicim na směny 20 km byla v háji.Bez tlačenky ale práce v místě nebyla.Itesco,košík tam nejezdí ani dnes. Nákup 20km.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.