Já jsem v dobách nedostatku kupovala vždy kuřata dvě a hlídala jsem si akce. Byli jsme na to čtyři... Z nich jsem odřízla stehna - ty se upekly k nedělnímu "bohatému" obědu. Odřízla jsem prsa, ale na skeletu nechala trošku masa. Z těch byly dva obědy - jednou kousky s kořenovou zeleninou, jednou se spoustou cibule a pórku, pikantně okořeněné. Skelety jsem vyvařila s kořenovu zeleninou každý zvlášť, maso obrala a část vývaru dala jako základ na omáčku. Z jednoho skeletu bylo "kuře na paprice", z druhého "ála svíčková". A vývar byl s nočkama nebo jinou zavářkou na večeři, pak už na dojedení jenom chléb.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.