| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

v tower mě baví, líbí se mi... líbí se mi i zatracovaný don giovanni na želivského... a miluju tančící dům...
naopak se mi vůbec nelíbil kaplického blob a představa, že by chobotnice shlížela na prahu se mi příčí (stavba sama o sobě se mi celkem líbí, ale viděla bych ji někde spíš v údolí, v zeleni, ideálně hodně mimo centrum ~;))
kotva má něco do sebe z čelní strany, jinak je to děs... a paladium považuju za omyl od počátku (a nijak tomu nepřispívá vnitřní chaos pater, mezipater, mezanin... jezdící schody, co míjí celé jedno patro to nevylepšují)
taky se mi líbí třeba oc šestka (výhled z parkoviště je super a skluzavka uvnitř je bezva)
a upřímně nenávidím atrium na karlově náměstí

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.