| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to smutne cteni. Manzel uci spoustu let tady v Kanade ve statnim skolstvi .Hodne jsem se jako rodic -laik divila ruznym vecem . Dneska po letech mi spousta veci dava vetsi smysl. Nejvic se mi otevrely oci ,kdyz jsem si vyzkousela pravidelne chodit do skoly dobrovolnicit a clovek vidi tu ruznorodost lidi a nazoru a kultur. Tady je to asi jeste vic videt ,protoze tu mame multikulturni spolecnost se spoustou imigrantu z celeho sveta a vsichni se musi nejak vzdelavat, protoze statni skoltvi musi prijmout kazdeho.
Skolstvi tu ma samozrejme take spoustu problemu ale to co popisujete z Cr mi prijde prekvapive.
Treba ,ze ucitele nemaji kurz prvni pomoci to si vubec neumim predstavit. Tady ucitele neustale aktivne bojuji ze sve pracovni podminky pomoci odboru. Vlada vetsinou chce setrit a skrtat, takze na tu bych se se zlepsenim pracovnich podminek ve skolstvi moc nespolehala.
Ucitele se vzdelavaji celozivotne. Zrovna ted v patek budou deti doma a ucitele maji Professional day. Nekdy skoleni zaridi skola , treba kdyz potrebuje predstavit novy program, jinak si ucitele musi najit kurzy pro sebe individualne.Ale ten Pro-D day jak se tomu tady rika , vychazi tak jednou za mesic.
Ja myslim ,ze na to jak jednat s lidma se vyskolit neda. Bud to clovek ma v sobe nebo to odkouka praxi a vidi co funguje. A nekteri lide na to nemaji vlohy vubec.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.