Kudlo, nepochopím, že je to jiná situace. Já Tilíkovu situaci neznám vůbec. Pro mě je směrodatné, zda se jedná o každou neděli, či o jednu neděli za dekádu.
Minulou neděli přijela k rodičům švagrová a manžel tam jel, aby se viděli. To se mi líbí. Mě se nechtělo, tak jsem nejela. Nemyslím si, že by ji to urazilo. Vídaly jsme se v lednu docela intenzivně, tak jsem si raději vyžhlila prádlo.
Je fakt, že já se prostě citově vydírat nedám a nikdo se o to asi ani nepokouší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.