Ahoj, já bych zkusila najít někoho z RE/MAXU. Začala jsem pro ně pracovat (ale v Brně) a nároky na makléře jsou docela vysoké, plus mají etický kodex, kterým se řídí a po realizaci zakázky dávají obě strany zpětnou vazbu na práci makléře. Pokud je nějaký problém, ošetřuje to reklamační řád. Pracuji v kanceláři, která byla vyhodnocena jako nejlepší na Moravě (za loňský rok, i několik minulých let) a naši makléři spolupracují i s pražskými kolegy, tak bych byla schopná Ti někoho doporučit, s kým udělali dobrou zkušenost.
Jestli chceš, klidně mi napiš na jana.bodakova@re-max.cz.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.