Recept jsem nikdy nezkoušela, ale pokud jde o to další nakládání s jogurtem - to maso snad jde naložit do tak malého množství jogurtu, že není potřeba nic "vylévat", protože skoro nic nezbude? Jinak tedy lze tučnější jogurt použít třeba na masovou směs stejně jako zakysanou smetanu - zamíchat na závěr přípravy, už na vypnutém ohni, dřív jsem to docela používala (udělá to trochu jako "omáčku"), ale manželovi to nějak nesedí, tak už jsem na to téměř zapomněla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.