Marko, on nekouká na Déčko, to jen výjimečně navečer - na Jak vycvičit draky
, ráno kouká na JimJam - tam snad už několik měsíců tou dobou, co vstáváme, běží tuším Požárník Sam a Bořek stavitel
, víc toho nestihne, z postele vyleze tak v 6:40 do 7:00 snídá a probírá se a pak se vystřelí chystat, v 7:07 odcházíme na autobus...on to má prostě jako probírací rituál, ty díly viděl už x-krát, takže to není o nějakém soustředěném sledování děje...hele, já jsem zase doma jako dítě snídala ráno v posteli, ležela jsem na boku, před sebou tácek se snídaní a otevřenou knížku
...myslím, že mě to nijak nepoznamenalo, normálně jím s manželem u stolu, když jsme doma oba a nemám s tím problém...když mám volno a jsem doma sama, tak si tu snídani vezmu třeba k PC, nebo v létě na balkón a u toho si čtu, nebo klidně o víkendu někdy k Toulavé kameře, když nám zrovna vyjde snídaně na tu dobu...fakt to nijak nehrotím, na dovolené v penzionech snídáme normálně u stolu v restauraci, bez televize (včetně syna) a taky s tím nemáme problém...ale tak proč si doma to ráno nezpříjemnit a trvat na nějakých zásadách, že tohle by se mělo tak, nebo onak...