Já liči miluju. Jak chuťově , tak vzhledově - vyloupne se z něj něco jako produkt mimozemšťana, Vetřelčí vejce. A ta pecka je strašně napínavá - někdy veliká, někdy zakrnělá. I kompot si kupuju. A nejlepší a velice vzácně ke koupi je cherimoja (druh anony). Super. Můj sen vždy byl, ochutnat různé druhy exotického ovoce, takže jsem šťastná, že mám tyto možnosti a zhusta je využívám. Nejlepší by bylo, jíst to hned u zdroje. Ale i tu se něco sežene.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.